06 July 2012

bon anniversaire sayang



Assalamulaikum. 

Fuh bersawang. Update jugak sebab nak jadikan entry ni sebagai medium nak sampaikan mandat nasihat dan juga kata-kata tehormat pada hari kejadian seseorang.

Jangan ingat aku tak jadi yang pertama wish birthday kamu, aku lupa. Tapi bukankah yang terakhir itu lebih sweet. Aku nak sweet macam gula tu jugak.

Here NORHAYATI (nama given by her arwah abah sebab doktor cantik tu nama Norhayati) kita start jumpa kira macam cinta pandang pertama masa dekat modul part one. Masa tu gaya skema nak kena panggil YATI. Masa tu la, sekarang even dengar orang panggil macam tu pun aku dah meremang. Pelik. Aku tertarik sebab masa tu aku tengok hang macam extra over hyper aktif tapi tak tahu pulak yang time menari poco-poco hang boleh menangis. Then start eratkan lagi silaturahim yang ada. 

Then masa part 2 kita dah jadi roomate. Tiba-tiba baldi hilang, bantal hilang. Ehh!! apa tu. HAHAHA. Hey Atie jangan ingat time tu muka aku penuh bongkak belagak yang gaya macam nak mintak penampaq tu tak pernah kisah bila hang nak balik tau. Susah aku nak tidur sebab tengok katil hang kosong. Then part 3, kita jadi neighbour pulak. Wajib sembang bukak pintu sebab bilik depan-depan lepastu rasa bilik masing-masing luas. Part 4 peristiwa baldi berlaku lagi. Tapi kali ni dah tak kisah nak angkut baldi apa dah. Sebab lepastu masing-masing balik hometown angkut dengan beg-beg sekali sebab nak praktikal. 

Ingat lagi tak tarikh hari ini, tapi tahun lepas apa yang terjadi?? You better shut up dan tak payah nak gelak-gelak macam tu. Aku nampak. 

                                        -----------------------------------------------------



HAPPY 21st BIRTHDAY SAYANG


Thanks sebab sudi jadi kawan aku. Thanks sebab sudi layan perangai aku. Thanks sebab selalu ada bila aku susah. Thanks sebab selalu jadi crying shoulder aku. Thanks sebab sudi layan gedik aku. Thanks sebab selalu ada bila aku need someone. Thanks sebab selalu bagi aku nasihat, jangan buat tu jangan buat ni. Thanks sebab selalu buat impian aku jadi kenyataan. Thanks sebab banyak tolong aku. Thanks sebab selalu ada bila aku rasa nak buat kerja gila. Thanks sebab selalu gelak dengan aku. Thanks sebab selalu menangis dengan aku. Thanks sebab selalu menderita dengan aku. Thanks sebab selalu bahagia dengan aku (yeke??)

Semoga hang panjang umur murah rezeki dan semoga satu hari nanti aku boleh panggil hang Puan Norhayati macam mana hang nak selama ni even masa tu tak kahwin lagi pun. Atie, semoga hang bertemu jodoh. Tolong doakan aku sekali kalau bab-bab jodoh ni. Lastly, semoga persahabatan kita kekal sampai akhir hayat untuk mengelakkan terwujudnya entry untuk dia lagi. 



Part 1. Masing-masing muka suci lagi.



Part 2 - Kem Kesatria Gua Kerbau


Part 3 - Kononya jogging



Part 4 - Meet Pak Usop and Mak Yam


Part 6 - Wada Shakir is in relationship with Norhayati Baharudin


Dah macam gila vespa tak boleh nak sabar tunggu next week. Please baby time, make it fast.


Again and again Selamat hari jadi. I <3 U 






afro circus afro circus. polkadot polkadot. Rindunya saat-saat macam ni.



Amboi, celebrate awai. 

Lastly, terima kasih sebab berani ambik risiko jadi sahabat aku. :)

BON ANNIVERSAIRE SAYANG.

Don't let a bad day make u feel like you have a bad life. HAHAHAHA.

Bye.

1 comment:

  1. aku nak ang buat cmni gak masa besday aku nanti..

    ReplyDelete