25 January 2011

saya garang ke??

dalam lab yang sangat indah.selepas menghabiskan masa(bukan habis sebenarnya lebih kepada membazirkan masa yang tersedia maklum begitu emas) selama 2 jam melukis mencorat-coret..ahhh lebih tepat lagi saya langsung tak paham apa setelah hampir sebulan attend class 2.sumpah memang tak paham dan sumpah taktau apa2.. sir dah ajar ok kot tapi lebih kepada diri sendiri yang memang gila malas nak ambil port.takpa its ok nanti nak final kita study lain k.

ok tujun dok merepek ne bukan nak cerita masalah kemalasan yang taktau dah berapa darjah celcius tapi lebih kepada perkembangan pendaftaran muet. tadi da call office mpm. dan saya telah pun disambungkan ke talian dimana pemanggilnya adalah seorang lelaki. ya lelaki. ya IM TALKING WITH MAN. haha..langsung tak rasa excited tapi perasaan sangatlah membuak-buak nak marah nak terkam dan nak gigit ja siapa2 yang berkenaan ada di sekeliling ne.

ya im CIK SITI MAWADAH who extremely angry with those people.. im just hoping that encik di talian sana segera menjalankan tugas dengan segera dan secepat mungkin. terima kasih. saya sangat menghargai layanan encik sekiranya encik dapat selesaikan masalah saya dengan segera.

saya berharap sangat dapat ambil muet sem ne with my dear friends.

muka memang gila punya innocent.encik iqbal tolongla baca blog saya. :)

No comments:

Post a Comment